Dátum: 2018. 04. 09.    Írta: Ninaa    Kategóriák: cikk

Rövid hírrel érkezem mára, sajnos a család el van nagyon tónve, gondolom a Coachellára való készületek miatt van így. Azonban erről is hoztam egy rövid infót:

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

– Beyoncé 100 fekete táncossal dolgozik a műsorán, az eddigi tíz hölgyeményt felturbózta egészen 100 – ra és emiatt egy nagyobb stúdióba is át kellett költözniük. Ez Beyoncé!

A következő két rövid hírem pedig a Carter családdal lesz kapcsolatos. Először a rövidebbel kezdem:

– Beyoncé és Jay Z egy nagyobb, biztonságosabb és őrizettebb házra vágynak, ezért a 88 millió dolláros Bel-Air kastélyukat ki szeretnék bővíteni. Emellé nagyobb kocsit és két garázst is akarnak.

– Jay Z részt vett David Letterman új talk showjában, amiben beszélt az új albumáról, családjáról és szüleiről. Kiderült, hogy apja még kiskorában elhagyta őt és testvéreit. Anyja pedig az utóbbi időben derült ki, hogy leszbikus. Pár dal az új 4:44 albumról róluk szól.. és arról, hogy Beyoncét valóban megcsalta. Azt mondta Davidnek a 48 éves rapper, hogy:

Van egy gyönyörű feleségem, aki megértette és felfogta, hogy nem lehetek a legrosszabb ember, amiatt, amit tettem. Keményen dolgoztunk a házasságunk jóvátételén és terápiára járunk, és tudod, szeretjük egymást, érted? Tehát tényleg beleadunk mindent azért, hogy újra boldogok legyünk. Mint mindenki, szeretek hinni, hogy mára már jobban állunk. De még mindig dolgozunk, kommunikálunk és fejlődünk. És büszke vagyok arra, hogy apa és férj lehetek, hogy ma az vagyok, aki.

A teljes adást egyelőre nem találtam meg, de itt egy előzetes a Netflix által a beszélgetésről.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.