Férjével közös dalok

'03 Bonnie & Clyde
Megjelenés éve: 2002
A páros első közös felvétele. A dalhoz kisfilm is készült. A dal feldolgozása Tupac egyik 1996-os dalának, a Me and My Girlfriend-nek.

Crazy In Love
Megjelenés éve: 2003
Beyoncé Dangerously in Love című lemezén kapott helyet a dal. Ehhez a dalhoz szintén készült kisfilm is. Beyoncé és Jay-Z ezzel a közreműködéssel két Grammy-díjat is bezsebelt.

That's How You Like It
Megjelenés éve: 2003
Szintén a feljebb említett Dangerously In Love című lemezen kapott helyet a felvétel, melyhez nem készült kisfilm, és a páros még élőben sem adta elő.

Welcome To Hollywood/Hollywood
Megjelenés éve: 2006
A következő dal Beyoncé és Jay-Z lemezén is megjelent. Hollywood című változata Jay-Z Kingdom Come című lemezén kapott helyett, míg a dal Welcome To Hollywood című változata pedig Beyoncé B'Day című lemezén.

Déja Vu
Megjelenés éve: 2006
A következő dalhoz kisfilm is készült, melyben Beyoncé dögösen körbetáncolja Jay-Z-t. Ebben az időben kezdték el róluk leginkább híresztelni, hogy együtt vannak. A dal két Grammy-díjra jelölést hozott Beyoncénak és Jay-Z-nek.

Upgrade U
Megjelenés éve: 2006
A dal Beyoncé B'Day című lemezén kapott helyet szintén, mint a feljebb említett két dal. A dalhoz készült kisfilm is, melyben Beyoncé Jay-Z-t utánozni próbálja.

Lift Off
Megjelenés éve: 2011
A dal Jay-Z és Kanye West közös lemezére került fel, a Watch The Throne-ra. A dalban hallhatjuk Jay-Z-n és Beyoncé-n kívül természetesen Kanye West-et is.

Tom Ford
Megjelenés éve: 2013
A dal Jay-Z 2013-as lemezére került fel, a Magna Carta Holy Grail-re. Beyoncé csak a dal végén hallgató 2 perc 30 másodperctől. A dalt többször is előadta már élőben a páros. Kisfilm nem készült a dalhoz.

Part II (On The Run)
Megjelenés éve: 2013
A dal a már feljebb említett Magna Carta Holy Grail albumon kapott helyet. A dal címe On The Run, mely a páros első közös turnéjának a neve is lett. Kisfilm nem készült a dalhoz.

BBC
Megjelenés éve: 2013
Ez a dal is az előbb említett albumon kapott helyet. A dalban Beyoncé mellett hallhatjuk még NAS-t, Pharrell Williams-t, Swiss Beatz-et, Timbaland-ot, Justin Timberlake-et és Jay-Z-t.

Drunk In Love
Megjelenés éve: 2013
A Drunk in Love című felvétel Beyoncé 2013-as vizuális lemezén kapott helyet. A dallal a páros két Grammy-díjat is bezsebelt a 2015-ös díjátadon. A dalhoz kisfilm is készült.

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Holy Grail
Megjelenés éve: 2013
Eredetileg a dalt Jay-Z Justin Timberlake-el vette fel, de előszeretettel énekli Beyoncéval közösen is. A dalt az előadásukban először az On The Run című turné keretein belül hallhattuk először.

Young Forever
Megjelenés éve: 2010
A dal Jay-Z The Blueprint 3 című lemezén hallható. A dalt Jay-Z eredetileg Mr Hudsonnal vette fel, de szintén az On The Run turnén hallhattuk Beyoncé előadásában is. Ezzel a dallal fejezték be az összes turnéállomáson az előadást.