Vetélés

Beyoncé Blue Ivy születése előtt két évvel esett először teherbe. Az élet csak egy álom című életrajzi filmjében vallott először Beyoncé a sajnálatos dologról, a vetéléséről:

"Két évvel ezelőtt életemben először terhes voltam. Hallottam a szívverését, ami a legszebb muzsika volt, amit valaha hallottam. Neveket válogattam, elképzeltem, hogy fog kinézni. Anyának éreztem magam. Aztán New Yorkba utaztam egy kontrollra, és a szívverés megszűnt." – vallotta Beyoncé a kamerák előtt.

A vetélés fájdalmas időszakát Beyoncé többek között a dalszövegírás segítségével próbálta feldolgozni. Írt egy dalt Heartbeat címmel, melyből részletet szintén az életrajzi filmben hallhattunk:Részlet a Heartbeat című dalból

A kicsi Blue Ivy születése után Jay-Z a nagy örömök miatt írt egy dalt Glory címmel. Ebben hatalmas boldogságáról rappel, amit Blue okoz nekik, illetve szintén említi ő is azt a fájdalmas időszakot, amikor Beyoncé elvetélt:

"Legutóbb a vetélés olyan tragikus volt, hogy attól féltünk, ismét eltűnsz majd. De kisbabám, te egyszerűen csodálatos vagy." – hallhatóak a sorok a Glory című dalban.