Tina üzenete a lányainak

http://oi61.tinypic.com/qogcwk.jpg

Kedves Beyoncé, Solange, Kelly és Angie!

Amikor felkértek, hogy írjak egy nyílt levelet nektek, azt gondoltam, hogy több száz szó fog eszembe jutni, az, amiket mindig írok nektek vasárnaponként, vagy ünnepnapokon, amikor arra kérlek titeket, hogy mondjatok egy imát, hogy köszönjétek meg Istennek, hogy vagyunk egymásnak. Nap, mint nap felébredek és eszembe jut, hogy mennyire szeretlek titeket, csodállak és vigyázok mindannyiótokra.

Kettőtöket szültem, de négyen vagytok az én hihetetlen lányaim. Áldás vagytok számomra.

Ha én szomorú vagyok vagy, hogya egy kicsit sajnáltatom magam, akkor valamennyien rám írtok és csoportos beszélgetést indítunk, elmondom mit érzek, mi az ami bánt, miért vagyok olyan, amilyen. Küldtök nekem őrült YouTube videókat, vagy ami a legjobban működik és felvidít, az egy aranyos fotó az unokáimról.

Emlékszem a válás utánra, amikor régi filmeket néztünk, és sok fagylaltot ettünk. Úgy éreztem, annyira szerettek és támogattok. A szerepek megfordultak, és én voltam az, akinek szüksége van a törődésre.
 
Ti mindannyian erős, szép, intelligens és okos üzletasszonyok vagytok. Sőt, annál sokkal több. Kedvesek, nagylelkűek és tudjátok kezelni az embereket is. Ti mindannyian csodálatos anyák, feleségek, lányok, nővérek és barátok vagytok. Minden megvan bennetek.
Beyoncé, bárcsak láthatnák az emberek, hogy milyen vagy ha már nem a kamerák előtt vagy, vagy a színpadon. Hogy mennyire együttérző és kedves vagy te az emberekkel, hogy milyen vagy, amikor egyenesen a szemébe nézel valakinek, amikor beszélsz velük. Azt, hogy milyen keményen dolgozol, milyen nagylelkű vagy az időddel és pénzeddel. Hogy nem törődsz azzal, ha bárki tud-e erről, vagy nem tud erről, mert őszintén teszed azt. Azt szeretném, hogyha tudnák és látnák a Make-A-Wish Foundation gyerekeknek alapítványt, milyen türelmes vagy, és mennyire szeretsz életeken segíteni. Igen, egy hatalmas csillag vagy és valahogy mindig sikerült megmaradni alázatosnak, az összes siker ellenére.
 
Solange, te mindig az én lázadó harcosom leszel! Mindig védted a gyengébbet, és harcolsz azért, amiben hiszel. Emlékszem, amikor 10 éves voltál, elindítottál egy petíciót, hogy távolítsanak el egy rossz tanárt, és akkor az apád is meg én is büszkék voltunk rád. Szeretem, hogy nem hagyod, hogy mások határozzák meg, hogy ki vagy, vagy mit csinálsz. Akár a zenében, divatban, vagy az életben, te a saját utadat járod! Kemény vagy és bármit megteszel azokért, akit szeretsz.
 
Kelly, tudom, nem kétséges, hogy te egy igazi ajándék vagy az Istentől. Eljöttél, amikor még csak 11 éves voltál, azért, hogy velünk élj. Te voltál a legédesebb, a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam, és még mindig az vagy. Te is egy igazi túlélő vagy, aki soha nem adja fel. Fegyelem és a hajtás mindig inspirál. Elérted, hogy gondoskodni akarjak a testemről és állandóan arra késztessem magam, hogy szánjak egy kis időt az életemre. A legjobb hallgatóság vagy és egy nagyon jó hűséges barát. Láttam, ahogy leveszed az ékszert a karodról és oda adod azt valakinek, csak azért, hogy elérd, hogy jól érezze magát.
 
Angie, te vagy az én unokahúgom, de mi mindig is olyanok voltunk, mint anya és lánya! Te mindig annyira érett voltál miközben mindig is kihívást jelentettél számomra, nem tudom, hogy miért. (Szerencsére soha nem hittem azt, hogy azért "Mert én vagyok a szar felnőtt", bármilyen is vagyok.) Mindig bíztam benne, hogy védeni fogod Solange-ot, Kellyt és Beyoncé-t és saját magad is! Még most is. Te mindig okos és figyelmes voltál, mindig észrevetted, ha baromságot csináltunk. Ha hátat fordítottunk egymásnak. Te voltál a család összeszerelője is. Olivia Pope – nak hívlak még mindig!!!
 
Gyakran megkérdezik tőlem, hogy melyik az a pillanat, amire a legbüszkébb voltam? Azt kell erre mondanom, hogy az új esküvőm, amikor mind a négyen azt mondtátok, hogy példát mutattam nektek, hogy én tettelek titeket olyanná, amilyen nők ma vagytok. Erre vagyok a legbüszkébb!
 
Szeretlek titeket,
Anya

Tina Knowles a time.com – nak írt nyílt levele!