Róla mondták

Ebben a menüpontban különböző sztároknak a véleményéről fogtok olvasni Beyoncéval kapcsolatban.  Először is szeretném nektek bemutatni Lola Blanc – ot, aki a Like Beyoncé c. zenéjével nyerte el azt, hogy ide bekerüljön. A dalát itt hallgathatjátok meg. Hogy miért készítette ezt a dalt és mi a véleménye Beyoról?

Azért választottam Beyoncét, mert ő a megtestesítője egy erős nőnek, ő a főnök, keményen dolgozik, de úgy, ahogy ő akar. Nyilván senki sem lehet Beyoncé, de azt hiszem, lehet olyan életet élni, függetlenül attól, hogy mennyit keresünk, mert ez nem a pénzről szól. A bizalom, az ambíció, és a kemény munka amiről itt szó van. Beyoncé pedig egy lelkiállapot!" – nyilatkozta a popénekesnő.

Leona Lewis az egyik interjúja (1:40 perctől) során azt nyilatkozta, hogy befolyásosnak és ikonikusnak tekinti Beyoncét.
Katy Perrynek is meg van a saját véleménye az énekesnőről:

Pár szinttel fölöttem van, azokat a szinteket pedig nehéz meglépni. Egy hatalmas ikon, mint például Elvis, a Beatles, vagy Michael Jackson. Ő is köztük van.

James Luke az egyik interjúja során:
Az énekes James Luke a Vibe Magazinnak mesélt arról, hogy milyen volt tavaly, amikor volt a The Mrs Carter Show World Tour.

Okkal járnak az emberek Beyoncé show – ra. Ő egy nagyszerű előadóművész és énekes. A közönsége is látja és tudja, hogy ez nem túlzás, mindenki tudja, hogy ki ő.

Arról mesélt még a magazinnak, hogy Bey elképesztően dolgozik, rengeteg szeretetet ad a rajongóinak.
"A rajongóinak mindent megad. A rajongóiért izzad." – mondta James.
Megemlítette, hogy a legnagyobb tanulság, amit Beyoncétól kapott, hogy mindig menni kell előre, tenni kell azért, amit akarunk. Ülni és várni soha nem volt jó recept a siker eléréséhez. Ez a munkamorál és ez a szeretet átragadt James-re is.
Michael Costello is nyilatkozott

Életem egyik legjobb pillanata az volt, hogy találkozhattam valakivel, aki inspirál engem, valakivel aki motivációt ad, valakivel akit 15 éves korom óta csodálok. És aztán, az álom hogy találkozz ezzel a személlyel valóra válik. És nem csak annyi hogy ismerik a nevedet, hogy ki vagy, és szeretik a ruhákat amiket viselsz. Beyoncé te csodálatos vagy.

Zendaya is szereti Beyoncét. Hogy ő mit mondott róla?

Ő egy erős nő és azt hiszem mi nők nagyon erősek vagyunk. Sokkal erősebbek vagyunk együtt, mint külön. Néha pedig van olyan, hogy ünnepeljük és szeretjük egymást. Olyan vagyok, mint egy vaskalapos Beyoncé fan. – mondta.

A videó ITT

Nicki Minaj a 33. születésnapjára párjától egy gyönyörű gyűrűt kapott. Ez már a második volt, így talán a párja Mike Mill a házasságon gondolkozik. A billboard magazinnak erről mesélt a fenékrázó királynő, ebben a kis szösszenetben megemlítette Jayoncét is:

"Igazából beszéltünk Jay Z – vel és Beyoncéval erről" emlékezett Nicki. "Miután a show véget ért (Tidal X 10/20), mi együtt vacsoráztunk a Barclays Centerben. Ők ekkor adtak nekem tanácsokat. Annyira szeretem őket. Ez  egy nagyon szép beszélgetés volt, az emberek szeretetéről és, hogy felnézünk párként egymásra. Ők annyira erősek."

Adele mindig kiáll Beyoncéért és ez akkor sem volt másképp, amikor kiadta Lemonade  albumát és minden róla és "Beckyről" szólt, nem pedig az albumról. A MET Gálán ezt nyilatkozta:

Nem szándékoztam késni ezzel, csupán nem találtam szavakat. Beyoncé a leginspirálóbb személy akit valaha volt alkalmam csodálni. A tehetsége, szépsége, bája és munkaerkölcse egy teljesen sajátos műfajhoz tartoznak. Nagyon értékellek. Köszönöm Istennek Beyoncét X (forrás)

Zendaya sem hagyta szó nélkül:

Beyoncé vizuális albumáról azt gondolom, hogy művészet, és hogy ez valódi, vagy sem, ez egyszerűen egy módja annak, hogy kifejezzük az érzelmeinket és bármin, amin keresztül megyünk.

A lista még bővülni fog, csak kutakodom egy picit!