Pepsi reklámarca

Beyoncé volt és Beyoncé lesz a Pepsi reklámarca és természetesen a reklámfilmben is ő fog szerepelni. Először a Crazy In Love c. dalával hódította meg a világot, azaz ebből a zenéből készült egy rövidke reklámkampány a Pepsi hírdetésére, ez volt a legelső kapcsolata Beyoncénak a Pepsivel még 2003-ban:

A rákövetkező évben, azaz 2004-ben már szerepelt Britney Spears és Pink mellett is, ami szerintem mindenidők legsikeresebb reklámfilmjévé vált. Nincs olyan ember, aki ne ismerné ezt a videót és ne játszotta volna már el egyszer! 🙂 Ez a We will rock you Pepsi változata:

A forgatásról pár vicces jelenetet pedig itt láthattok: link

Ezután következett egy nagy hatásszünet, majd Jennifer Lopezzel és David Beckammal közösen újabb Pepsi reklámra kérték fel Beyoncét. Ez a reklám hasonlít a We will rock you-hoz, hiszen ez is egy picit harciasabbra sikeredett. Két kis interjú a világsztárokkal: link & link, majd jöhet maga a reklámfilm is:

Ezután pedig ismét felkérték, hogy vegyen részt az új reklámfilm forgatásában, úgy gondolják, hogy ő a legtökéletesebb reklámarc. Így tehát 2013-ban is felkérték, Beyoncé pedig el is fogadta. A forgatásról itt nézhettek meg egy – két belsőbb információt, továbbiakban pedig megnézhetitek a reklámfilmjét is: