DC barátság örökre

http://i62.tinypic.com/28we914.png

Ezt a cikket a classfm.hu oldalon találtam.

A Destiny's Child egykori tagjai nem távolodtak el egymástól, rendszeresen szerveznek közös programot.
Kelly Rowland és Beyoncé szívesen tartanak közös programokat a gyermekeiknek, de az apróságok mellett nem sok idejük jut a kikapcsolódásra. A Destiny's Child egykori énekesnői a közelmúltban összejöttek egy pihentető ebédre, de a négyhónapos Titan és a három éves Blue Ivy pontosan úgy viselkedtek, ahogy a gyerekektől elvárható. Kelly elmondta – "Valamelyik nap végre volt időnk leülni és együtt ebédelni, ami mindig nagy öröm. Persze Titan végig üvölt, Blue pedig mindenre felmászik."
De a díva azt is elismerte, hogy időnként vannak olyan alkalmak is, amikor férjeikre, Tim Witherspoon-ra és Jay Z-re hárul a gyermekmegőrzés, és akkor kirúghatnak a hámból – "Nem szeretném részletezni az olyan estéket. De remek mulatság. Talán túlságosan is!"
A 34 éves édesanya azonban nem sokkal azután, hogy világra hozta gyermekét, elveszítette az édesanyját, akit a csöppség mellett nem is nagyon volt ideje meggyászolni. Ebben azonban nagyon sokat segítettek egykori társnői – "Boldog vagyok, hogy vannak a lányok, mert kiváló támaszok. Nem hiszem, hogy volt időm úgy igazán gyászolni. De az egyik nap azt vettem észre, hogy Titan az égre néz és mosolyog és nevet. Mondtam is, hogy ez biztosan anya. Tudom, hogy mindig ott van velünk."