Balhé a családban

Emlékeztek arra a pillanatra, amikor a 2014 – es MET gáláról egy liftben eltöltött pár perces videó került fel az internetre? Ezen a felvételen pedig Jay Z, Beyoncé és az ő mérges testvére Solange volt. Nem akármilyen eseményt láthattunk a 3 perces felvételen, ugyanis Solange nekitámadt a sógorának. Az oka, hogy miért tette ezt, nem derült ki. Azonban sokan találgattak. Jay megcsalta feleségét? Megbántotta őt, vagy Solange – t? Esetleg a családról mondott rosszat? Vagy csak valami hirtelen feldühödés váltotta ki az agressziót? Erről senki nem nyilatkozott, de azt megtudhattuk, hogy a család pár nappal később mindent megbeszélt és kibékültek egymással. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy azóta rengeteg közös képet láthattunk róluk.

Egy nyilatkozat az esetről:

A lift biztonsági filmfelvétel nyilvános kibocsátásának eredményeképpen sok volt a találgatás arról, hogy mi indította el a szerencsétlen incidenst. De a legfontosabb dolog az, hogy a családunk dolgozott ezen. Jay és Solange felelősséget vállal azért, amit tett.
Ők mindketten elismerik a szerepüket ebben az ügyben,  ami a nyílvánosságra került. Bocsánatot kértek egymástól és egyesült családként tovább haladunk előre. Az, hogy Solange ittas állapotban volt, vagy az, hogy a bemutatón kiszámíthatatlan volt a viselkedése egyszerűen nem igaz. A nap végére minden családnak vannak problémáik és mi sem vagyunk különbözőek. Szeretjük egymást, és mi egy család vagyunk. Ezt az esetet magunk mögött hagyjuk és reméljük, hogy mindenki más is ugyanazt fogja tenni.

Mindenki azt kérdezgette még, hogy Beyoncé miért nem állította le testvérét?! Azonban ez egyszerű, nem akart belekeveredni a balhéba. Ahogy a videón lehet látni, próbálta szavakkal leállítani az agresszív Solanget, de ez nem vezetett semmire. Később Jay Z nem a Knowles családdal utazott haza, hanem egy külön autóval. Ez idő alatt a lányok le tudtak higgadni.

VIDEÓ: A balhé

VIDEÓ: A távozás