Eljegyzés és házasság

http://oi59.tinypic.com/mijsyc.jpg

Beyoncé és Jay-Z eljegyzésére 5 év együttlét után került sor. 2007-ben hozták nyilvánosságra, hogy együtt vannak, pedig kapcsolatuk már 2002-ben elkezdődött. A nyilvánosság előtt nem csak azt mondták el, hogy egy párt alkotnak, hanem Beyoncé azzal a hírrel is szolgált a közönségnek, hogy Jay-Z megkérte a kezét.

2008 tavaszán a pár házassági engedélyért folyamodott egy New York-közeli város vezetőségéhez. Amint megkapták az engedélyt össze is házasodtak. Az időpont 2008. április 4 – ére esett. Azért különleges szám, mert Beyoncé szeptember 4-én, míg a férje, Jay Z december 4-én született. Az is közrejátszott, hogy 2002-ben ismerkedtek meg és, ha ezt összeadjuk, 4 – es szám jön ki. Emellett még tettoválás is van mindkettőjük gyűrűs ujján, amin egy római 4-es áll (IV).

A házasság teljes titokban történt. A ceremóniát Jay Z egyik luxuslakásán tarottták, New Yorkban. Körülbelül 30-40 fő vendéget hívtak meg (köztük volt Kelly Rowland és Michelle Williams – a Destiny’s Child együttes két másik tagja -, valamint a Gwyneth Paltrow-Chris Martin házaspár is), de őket is az utolsó pillanatban értesítették a helyszínről. Elvileg Beyoncé nem akart túl nagy felhajtást és hatalmas esküvőt sem. A vendégektől azt kérték, hogy elefántcsont-színű ruhában jelenjenek meg.

A tetőtéri teraszot kidíszítették, felállították a hatalmas fehér sátrat és a Jay Z által rendelt virágok is megérkeztek (több tízezer szál fehér, thaiföldi orchidea). A ceremónián DJ Cassidy (Jay Z kedvenc lemezlovasa) játszott minden dalt.

A pár az első táncot a “Crazy in Love” című dalra járta. A buli körülbelül hajnali 4:30 – ig tartott.

Beyoncé menyasszonyi ruháját nem világsztár divatdiktátor, hanem az édesanyja tervezte. „A fehér ruha mély V alakú kivágással és széles pántokkal gyönyörűen illett Beyoncé nőies alakjához…“ – mesélte egy barátjuk és hozzátette: „a menyasszony azért egy második esküvőt is szeretne, természetesen hol máshol, ha nem Párizsban…, de egy biztos, azt a másodikat is Jay Z – vel.“

Az esküvőt a tv-ben is bemondták és megmutatták Beyoncé ruháját is. A gyönyörű fehér lenne az! A másik pedig egy videóklipjéből származik:

Ebben a videóban pedig láthattok egy kis részletet Blue Ivy kislányának születése napjáról, az esküvőről és a boldogságukról!

2012 januárjában megszületett közös kislányuk, aki a Blue Ivy Carter nevet kapta. Nagyon boldogok azóta és a kapcsolatukkal is minden rendben van. Beyoncé a szülés után visszanyerte gyönyörű alakját is, a magassarkút pedig otthoni használatra megpróbálja eldobni magától.