Család

ÉDESANYJA

Név: Tina Knowles
Születési dátum: 1954. január 04.
Foglalkozás: divattervező
Kicsit bővebben: Beyoncé édesanyja fodrászként és divattervezőként munkálkodik a mai napig. Többek között ő és Beyoncé irányítja a House of Deréon nevű divattervező céget is. A Destiny’s Child tagjainak is ő készítette a ruháikat. Beyoncé szülei 31 év házasság után 2011-ben elváltak. Édesanyja, Tina a válás óta csak 2013 nyarán kezdett el újra randizni Richard Lawson színésszel, akivel 2015-ben össze is hásaodtak.


ÉDESAPJA

Név: Mathew Knowles
Születési dátum: 1951. január 09.
Foglalkozás: manager, producer,
Kicsit bővebben: Beyoncé édesapja Matthew Knowles. Kezdetleg orvosi műszereket árusított, később vált zenei menedzserré. 1995-ben mondott fel korábbi munkahelyén azért, hogy a Destiny's Child menedzsere lehessen. Édesapja másfél évvel a válás után újraházasodott, egy modellt vett el, Gena Charmaine Avery-t. Illetve 2010-ben Beyoncé édesapja összejött TaQoya Branscomb-el, akitől egy lánya is lett, Koi.


TESTVÉRE

Név: Solange Piaget Knowles
Születési dátum: 1986. június 24.
Foglalkozás: színész, énekesnő, model
Kicsit bővebben: Solange két stúdióalbumot, és egy LP-t készített el karrierje során, emellett olyan filmekben kapott főszerepet, mint a Hajrá csajok: Mindent bele!. A lány 2004-ben,17 évesen ment férjhez akkori párjához, és szintén ebben az évben szülte meg kisfiát, Julez-t. A házasság azonban nem sült el túl jól, ugyanis 2007-ben elváltak. Solange-t azonban újra megtalálta a boldogság: 2014. november 16-án ment hozzá Alan Ferguson-hoz New Orleansban.

Stúdióalbumok:
2003 – Solo Star
2008 – Sol-Angel and the Hadley St. Dreams

EP:
2013 – True


FÉRJE

http://oi59.tinypic.com/2mgnuvr.jpgNév: Shawn Carter
Születési dátum: 1970. december 04.
Foglalkozás: rapper, dalszerző, író, producer, előadó, vállalkozó és alkalmi színész
Kicsit bővebben: Brooklyn egyik legdurvább negyedében nőtt fel, 10 éves kora óta édesanyja egyedül nevelte őt. 1988-től indult be komolyabban zenei karrierje.  Azóta már a 12. lemeze is kikerült a boltok polcaira. Beyoncéval a 2002-es Bonnie & Clyde című dal felvételekor ismerkedett meg. 11 év korkülönbség van köztük, de ettől függetlenül párkapcsolatuk irigylésre méltó a sztárvilágban. 2008-ban házasodtak össze Bee-vel és 2012-ben született meg első közös gyermekük, Blue Ivy.


GYERMEKE

Név: Blue Ivy Carter
Születési dátum: 2012. január 07.
Kicsit bővebben: Blue Ivy Carter 2012. január 7-én jött a világra egy New York-i magánklinikán. A kicsi Blue császármetszésszel született. Beyoncé és Jay-Z az első hivatalos képeket a kislányukról születése után több, mint 1 hónappal mutatták meg az interneten keresztül. Beyoncé és Jay-z egyetlen egy magazinnak sem adta oda a képeket, ezzel ellökve maguktól több millió dollárt, hanem inkább ők maguk posztolták a képeket.
Kattints ide néhány képért a pici Blue-ról!